• Ελληνικά
  • English

Ετήσιος χορός συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου, που φέτος κλείνει τα 40 χρόνια ζωής, ιστορίας και παράδοσης. Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Ανθομελίδου Εύη, εκ μέρους όλου του Δ.Σ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια διοργάνωση του ετήσιου χορού μας το περασμένο Σάββατο στην Αρχόντισσα.

Πέρα από το πενταμελές που εκπροσωπεί τον Σύλλογο, υπάρχουν άλλα τόσα μέλη που συνεισφέρουν κάθε χρόνο και στηρίζουν τη προσπάθεια του νέου αυτού Δ.Σ.(π.χ. στο μάζεμα των δώρων). Ξεκινώντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος, μίλησε για τα 40 χρόνια του Συλλόγου Αετομηλιτσιωτών Θεσσαλονίκης,για τα παλιότερα συμβούλια που πέρασαν από αυτή τη θέση και για την απουσία αρκετών τα τελευταία χρόνια από πολλές δραστηριότητες.

Αφού συνεχάρη τον Ανθομελίδη Μιχάλη και την Ανθομελίδου Ελένη για τη χρόνια συνεισφορά τους στα χορευτικά τμήματα (και όχι μόνο), αναφέρθηκε στο τμήμα εκμάθησης της Βλάχικης γλώσσας, που ξεκίνησε εδώ και ένα χρόνο,από τον καθηγητή κ.Τάχη Θωμά,ένα τμήμα που φέτος τραγούδησε και χόρεψε για μας βλάχικα τραγούδια, δείχνοντας μας ότι η προσπάθεια διάσωσης της γλώσσας αποδίδει θετικά.

Ευχαρίστησε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους εκείνο το βράδυ: τον Πρόεδρο της Π.Ο.Π.Σ.Β & Π.Β.Α κ.Μιχάλη Μαγειρία, την κ.Αγγελική Τσακνάκη-Νιτσιάκου (γραμματέα της Π.Ο.Π.Σ.Β.),το Δημοτικό Σύμβουλο Κόνιτσας κ.Καράτζιο Διονύση,τον Πρόεδρο του ΠολιτιστικούΣυλλόγου Αετομηλίτσας κ.Μαλιούφα Αργύρη,τον Πρόεδρο του αδελφικού Συλλόγου Αετομηλιτσιωτών το Ντένισκο Λάρισας κ.Λιόρα Στέλιο, τους εκπροσώπους αδελφικών συλλόγων εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, και γενικά τους φίλους της Αετομηλίτσας από το Ν.Πέλλας,Ημαθίας κλπ..

Τέλος,ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ορχήστρα μας που χρόνια τώρα είναι στο πλευρό όλων των Ντενισκιωτών και μας χαρίζει όμορφες βραδιές με πολύ κέφι,χορό και τραγούδι, τον Ηλία και Κώστα Σμόλικα, και τον Φώτη Τράσια.

Ενημερωθείτε Πρώτοι

Αφήστε μας το email σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας και τις δραστηριότητές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Ψηφοφορία

H γνώμη σας για τo χωριό μας: