Ξενώνας Αετομηλίτσας

Ξενώνας Αετομηλίτσας

Ξενώνας Αετομηλίτσας

Ο Ξενώνας και το Καταφύγιο της Αετομηλίτσας λειτουργούν όλο τον χρόνο και σας περιμένουν για να ανακαλύψετε την ομορφιά και μαγεία της άγριας φύσης, την μοναδική χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, καθώς και τις αλπικές λίμνες στις τριγύρω κορφές με την ψηλότερη σε όλο τον Ελλαδικό χώρο την Gistova (Γκιστόβα) με υψόμετρο 2360μ πάνω από τη κορυφή Γράμμουστα και στη συνέχεια την Δρακόλιμνη στην Αετομηλίτσα, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από τον Σταυρό με υψόμετρο 2031μ, Μαύρη πέτρα με υψόμετρο 2217μ, Επάνω Αρένα με υψόμετρο 2192μ, Γκέσος με υψόμετρο 2166μ, Κιάφα με υψόμετρο 2393μ, Περήφανο με υψόμετρο 2442μ, Κανελλόπουλος με υψόμετρο 2171μ κ.α. Όλες οι κορυφές μεταξύ τους συνδέονται από σηματοδοτημένα μονοπάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.grammos.gr

 

Στόχος του συλλόγου είναι η διασφάλιση της Βλάχικης πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της διάσωσης της Βλάχικης γλώσσας. Η πολιτιστική κληρονομιά της Αετομηλίτσας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Βλάχικο πολιτισμό.

Newsletters

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών Γράμμου «Η Αετομηλίτσα»

Σέμελης 24, Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκη

+30 697 355 0013

info@aetomilitsa.com

www.aetomilitsa.com