• Ελληνικά
  • English

Δραστηριότητες

Αετομηλίτσα χιονισμένη

Ο σύλλογος μας δραστηριοποιείται σε αρκετούς τομείς της σύγχρονης κοινωνίας, αναδεικνύοντας τον πολυδιάστατο ρόλο του και επιτυγχάνοντας τους στόχους που εξαρχής έχει θέσει, ως φορέας ανάπτυξης του βλάχικου πολιτισμού.

Συμμετέχει στα Ετήσια Ανταμώματα Βλάχων ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων με την παρουσία των χορευτικών του συγκροτημάτων και πολλών Αετομηλιτσιωτών από τον ευρύτερο χώρο της Βόρειας Ελλάδας.

Επίσης, οργανώνει εκδρομές αναψυχής για όλα τα μέλη του σε φυσικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα, δίνοντας μια πολιτισμική διάσταση στην αναψυχή.

Επίσης, διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία ετήσια ανταμώματα των Αετομηλιτσιωτών και των Βλάχων γενικότερα με ζωντανή μουσική και πολύ χορό. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με το μουσικό συγκρότημα «Σμόλικας» και εμφανίζονται από κοινού σε τηλεοπτικά προγράμματα και διάφορες εκδηλώσεις.

Παράλληλα, στις δραστηριότητες του συλλόγου είναι και οι καθιερωμένες εκδηλώσεις την διάρκεια των εορτών για όλα τα μέλη. Ο σύλλογος ακόμη εκδίδει κάθε χρόνο ημερολόγια, καθώς και άλλα αναμνηστικά δώρα με συλλεκτική αξία.

Ενημερωθείτε Πρώτοι

Αφήστε μας το email σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας και τις δραστηριότητές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.