• Ελληνικά
  • English

Ανακοίνωση συλλόγου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α)  Το Σάββατο 20/1 στις 19:00 στο Βελλίδειο ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει με χορευτικό συγκρότημα στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Β)  Την  Κυριακή 22/1 στις 19:00 στην αίθουσα του Συλλόγου   ( Σεμέλης 24) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας.
Θα ακολουθήσει η προβολή-παρουσίαση από τον χοροδιδάσκαλο Ανθομελίδη Μιχάλη με θέμα: Η ιστορική εξέλιξη του χορού από την αρχαιότητα ως σήμερα-οι βλάχικοι χοροί και η ονομαστική τους προέλευση.
Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα φωτογραφικό οδοιπορικό με αφορμή τα 40 χρόνια του Συλλόγου που επιμελήθηκε το Δ.Σ.
Σας περιμένουμε
Με τιμή το Δ.Σ.

  

α) Το Σάββατο 20/1 στις 19:00 στο Βελλίδειο ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει με χορευτικό συγκρότημα στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

β) Την  Κυριακή 22/1 στις 19:00 στην αίθουσα του Συλλόγου ( Σεμέλης 24) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας. Θα ακολουθήσει η προβολή-παρουσίαση από τον χοροδιδάσκαλο Ανθομελίδη Μιχάλη με θέμα: Η ιστορική εξέλιξη του χορού από την αρχαιότητα ως σήμερα-οι βλάχικοι χοροί και η ονομαστική τους προέλευση.Η εκδήλωση θα κλείσει με ένα φωτογραφικό οδοιπορικό με αφορμή τα 40 χρόνια του Συλλόγου που επιμελήθηκε το Δ.Σ.

Σας περιμένουμε.

 

Με τιμή το Δ.Σ.

 

Ενημερωθείτε Πρώτοι

Αφήστε μας το email σας για να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας και τις δραστηριότητές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Ψηφοφορία

H γνώμη σας για τo χωριό μας: